Τι κάνουμε

Ξεκινήστε μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή με διαφορετική προσέγγιση.

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας. Εμπνευσμένοι από τον δικό μας τρόπο ζωής και σαν moto: «την καλή υγεία του σώματος και της ψυχής» δημιουργήσαμε έναν χώρο που σαν πρωταρχικό σκοπό έχει να παρέχει στον επισκέπτη μας ένα φιλικό και ξεκούραστο περιβάλλον, που τον βοηθά να αποβάλλει το στρες της καθημερινότητας και τον εμπνέει να κάνει την αλλαγή στη ζωή του.
Τι κάνουμε λοιπόν μαζί

Αρκεί μόνο για αρχή να το θελήσετε πραγματικά και σίγουρα θα βρείτε και το κίνητρο.


Ξεκινάμε από το να ακούμε και να αγαπάμε το σώμα μας. Επικεντρωνόμαστε σε πραγματικούς και εφικτούς στόχους με βάση τη σωματοδομή μας και τις ανάγκες μας.

Είμαστε έτοιμοι να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Αξιολογούμε τις διατροφικές μας συνήθειες και τον υπάρχον τρόπο ζωής και κάνουμε μικρές αλλαγές.

Οργανώνουμε τα γεύματά μας. Μαθαίνουμε να τρώμε σωστά, αντικαθιστώντας τις όποιες κακές διατροφικές μας συνήθειες με νέες πιο υγιεινές και βρίσκουμε μαζί λύσεις για το πως χειριζόματε καταστάσεις που απαιτούν την κατανάλωση φαγητού εκτός σπιτιού.

Μετράμε την υπάρχουσα καθημερινή δραστηριότητά μας και βάζουμε στόχο για μικρές βελτιώσεις μέρα με τη μέρα. Βρίσκουμε τη μορφή άσκησης που μας ταιριάζει καλύτερα, μας ανανεώνει και ξεκινάμε απλά να την κάνουμε μέρος της καθημερινότητάς μας!


Δεν πρόκειται για ένα απλό πρόγραμμα διατροφής,
πρόκειται για έναν υγιεινό τρόπο ζωής01 / Ξεκίνησε

Διατροφικές Στρατηγικές

Ελάτε μαζί να βελτιώσουμε τη διατροφή σας και την υγεία σας προς το καλύτερο, μέσα από προγράμματα διατροφής που στηρίζονται στη Μεσογειακή Διατροφή, στην ποικιλία τροφίμων, αλλά και στην αναγκαιότητα της άσκησης.02 / Φτιάξε μαζί μας

Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής

Δεν υπάρχουν μαγικές τροφές να μας παχαίνουν ή να μας αδυνατίζουν, παρέα, με βάσει το ιατρικό σας ιστορικό και τις διατροφικές σας συνήθειες θα σχεδιάσουμε ένα διατροφικό πλάνο πλήρως εναρμονισμένο στις ανάγκες σας και πάντα με γνώμονα την καλύτερη υγεία και τη σωστή διατροφή.


03 / Απέκτησε

Πραγματικά Αποτελέσματα

Μαζί θέτουμε μικρούς και ρεαλιστικούς στόχους με βάσει τις ανάγκες μας μέσα από τη βελτίωση της διατροφής μας.


Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

[instagram-feed feed=1]