Αγάπησε το σώμα σου και ξεκίνα διατροφή

14 Ιουλίου 2020από Keydiet0
109523452_2400241873606284_3690188413234974356_n.jpg

Θέλεις τόσο πολύ να “μπαίνεις” μέσα σε ρούχα μικρότερου νούμερου και ναι ίσως να μπορούσες να μοιάσεις και σε αυτή την όμορφη κοπέλα που ποζάρει όλο νάζι στο instagram! 

Αλλά δεν μπορείς πλέον να κάνεις δίαιτα, έχεις πάει σε διατροφολόγους, έχεις διαβάσει βιβλία σχετικά με τη διατροφή για να σε κινητοποιήσουν, ξεκίνησες και γυμναστήριο, τα έχεις βάλει όλα μέσα στο μυαλό σου και στο τόσο πιεσμένο πρόγραμμά σου, αλλά ουσιαστικά καταλήγεις να μην κάνεις τίποτα!

Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι τελικά;

…Απλά να σταματήσεις να “σε κοιτάξεις” στον καθρέφτη και να ξανασυστηθείς με τον εαυτό σου!

Να εκτιμήσεις όλα τα καλά που έχεις μέσα σου ή έχεις πετύχει γενικά, να αγαπήσεις το σώμα σου ξανά, έτσι όπως είναι ακριβώς και μετά να ξεκινήσεις βήμα βήμα, να το φροντίζεις!

Γιατί η διατροφή είναι μια δια βίου διαδικασία και ναι, η διατροφή είναι η φροντίδα που παρέχουμε στο σώμα μας και στον οργανισμό μας. Αν δεν είμαστε “έτοιμοι”, έστω και λίγο συμφιλιωμένοι με το σώμα μας, δεν μπορούμε να “δούμε” τις ανάγκες του και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να το φροντίσουμε όπως πρέπει. 

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να νιώθουμε αυτοπεποίθηση με αυτό που είμαστε. 

Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και τη δύναμη, να οργανώσετε τη διατροφή σας, βγαίνοντας από τα στενά όρια της δίαιτας, όπου θα αναπτύξετε μια ευχάριστη σχέση με το φαγητό, την άσκηση και γενικότερα με το σώμα σας και τις ανάγκες του. 

Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αλλάξετε τη διατροφής σας και στη συνέχεια τον αριθμό στη ζυγαριά, τα ρούχα στην ντουλάπα σας, τη σχέση σας με την άσκηση και γενικότερα οτιδήποτε έχετε καταλάβει ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για το σώμα και τον οργανισμό σας.

Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος ο δικός μου, να σας βοηθήσω να “δείτε” το σώμα σας, να “ακούσετε” τις ανάγκες του και με σταδιακά και ισορροπημένα βήματα να σας καθογηδήσω να αναπτύξετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. 

Μπορείτε τώρα…μην το αφήνετε για πιο μετά!

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

[instagram-feed feed=1]