Υπηρεσίες

Υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και αλλάξτε τη ζωή σας προς το καλύτερο

Δείτε τις υπηρεσίες μας


Απώλεια Βάρους

Χάσε τα περιττά κιλά, ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που στοχεύει στην απώλεια λίπους και είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

Διατήρηση Βάρους/ Ισορροπημένη διατροφή

Θέλεις να μάθεις να τρως σωστά ανάλογα με το στάδιο της ζωής στο οποίο βρίσκεσαι; Έχεις ήδη φτάσει στο επιθυμητό βάρος ή απλά έχεις ένα υγιές βάρος που θέλεις να διατηρήσεις; Το να μάθεις να τρως σωστά, να συνδυάζεις τα τρόφιμα από όλες τις διατροφικές ομάδες και να κατανήμεις, με βάσει τις ανάγκες σου, τα γεύματά σου σωστά μέσα στη μέρα, σου εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα, όσο και τα οφέλη για την υγεία σου.

Κλινικά περιστατικά

Διαχειρίσου αποτελεσματικά – μέσω της διατροφής σου -παθήσεις όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά, η υπερχοληστερολαιμία, η υπέρταση καθώς και ορμονικές διαταραχές όπως το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Γαστρεντερικές Διαταραχές

Εντόπισε τα τρόφιμα που σου προκαλούν φούσκωμα ή δυσφορία και ανακουφίσου από δυσάρεστα συμπτώματα που μπορούν να σου προκαλέσουν οι δυσλειτουργίες του γαστρεντερικού συστήματος, όπως το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου.

Διαχείριση βάρους παιδιών/εφήβων

Μάθε το παιδί σου να τρώει σωστά – ανάλογα με την ηλικία του – και θέσε τα θεμέλια ώστε να εξελιχθεί σε έναν υγιή ενήλικα με φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Εγκυμοσύνη- Θηλασμός

Ο τρόπος της διατροφής σου επηρεάζει άμεσα και το παιδί σου. Ακολούθησε ένα πλάνο διατροφής που εξασφαλίζει την επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας παράλληλα τη μεταβολή του σωματικού βάρους πέρα από τα επιθυμητά όρια.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Μάθε από πόσα κιλά λίπους και μυϊκής μάζας αποτελείται το σώμα σου, ποια είναι η κατανομή τους και δες τη μεταβολή τους μετά από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης.

Μέτρηση μεταβολισμού με Fitmate

Υπολόγισε τις θερμίδες που δαπανά το σώμα σου σε κατάσταση ηρεμίας (βασικός μεταβολικός ρυθμός) και φτάσε πιο εύκολα στο στόχο βάρους σου.

Εργασιακή Διατροφή

Η σωματική και πνευματική απόδοση συνδέονται άμεσα με τη καλή διατροφή. Παρακινώντας και εμπνέοντας το ανθρώπινο δυναμικό σας να ασχοληθεί με τη διατροφή και την υγεία του, μπορείτε να βοηθήσετε στην αύξηση της παραγωγικότητάς του, την ελαχιστοποίηση των αδειών ασθένειας και την γενικότερη προώθηση της υγείας και της ευεξίας του.

Διατροφικές Διαταραχές

Η διαχείριση της ανορεξίας και της βουλιμίας απαιτεί την προσέγγιση μιας ομάδας ειδικών. Στο πλευρό λοιπόν και άλλων ειδικών υγείας μπορούμε να σε συμβουλεύσουμε για το τι χρειάζεται έτσι ώστε να το αντιμετωπίσεις και να αποκτήσεις εκ νέου τη σωστή σχέση με την τροφή σου.

Αθλητική Διατροφή

Θέλεις να αποδίδεις στο μέγιστο, να έχεις γρήγορη αποκατάσταση και να αισθάνεσαι γεμάτος ενέργεια κατά τη διάρκεια της άσκησης; Σε όποιο επίπεδο και αν είσαι, από ερασιτέχνης μέχρι επαγγελματίας, μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά για τις δικές σου ανάγκες, ώστε να μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο την προπόνησή σου και να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.


Θέλεις να γίνεις Vegan;
Μάθε τον σωστό τρόπο!

Ποιός είπε ότι μια χορτοφαγική διατροφή δεν μπορεί να είναι πλήρης όσον αφορά τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεσαι; Μάθε τους κατάλληλους συνδυασμούς τροφών αλλά και εναλλακτικές πηγές τροφών έτσι ώστε να καλύπτεις όλα τα θρεπτικά συστατικά με βάση τις καθημερινές σου ανάγκες.


Δίαιτα εξ’ αποστάσεως;

Η τεχνολογία μπορεί να μας φέρει κοντά. Στην εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση πραγματοποιούμε το ραντεβού μέσω skype/messenger/viber, ενώ τα έντυπα και τα διαιτολόγια αποστέλλονται μέσω email. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα διαδικτυακά ραντεβού μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικά και να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

Έχετε ξεκινήσει διατροφή εκατομμύρια φορές στο παρελθόν;

Ξεκινήστε μια συνεδρία που θα είναι άκρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας
Ξεκινήστε άμεσα

Κλείστε ραντεβού μαζί μας


Τηλεσυνεδρία

Ρωτήστε μας για την δυνατότητα συνεδρίας εξ’ αποστάσεως

Διατροφή στο Γραφείο

Προγράμματα ισορροπημένης διατροφής για επαγγελματίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας!


Ιατρικό και Διατροφικό Ιστορικό

Λήψη αναλυτικά του ιατρικού και διατροφικού σας ιστορικού για το σχεδιασμό ενός προγράμματος διατροφής πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες σας. Ακόμη και να μην υπάρχουν πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις, πάντα προτείνεται ενα check up, έτσι ώστε να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς και μέσα από το σχεδιασμό του προσωπικού πλάνου διατροφής σας, να βελτιωθεί ή να διατηρηθεί ένα καλό επίπεδο υγείας.

Σωματομετρήσεις / Ανάλυση σώματος

Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιούνται σωματομετρήσεις όπως ζύγισμα, μέτρηση περιφέρειας μέσης και γλουτών. Με το πλέον πιο εξελιγμένο και τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα Tanita MC-980 γίνεται τμηματική ανάλυση σώματος. Γίνεται μέτρηση μεταβολισμού σε κατάσταση ηρεμίας με το Fitmate, ενώ ταυτόχρονα μετριούνται και οι δερματικές πτυχές 4 σημείων του σώματος, όπου φαίνεται συμπληρωματικά η μείωση του λιπώδους ιστού στα αντίστοιχα σημεία.

Σχεδιασμός Εξατομικευμένου Διαιτολογίου

Από τις μετρήσεις που έχουν προηγηθεί, το ιατρικό ιαστορικό και τις διατροφικές σας συνήθειες, σχεδιάζουμε μαζί το πρόγραμμα της διατροφής, με βάσει τις βασικές αρχές μιας ισορροπημένης διατροφής αλλά και τις δικές σας ανάγκες. Το πρόγραμμα διατροφής στηρίζεται στη Μεσογειακή Διατροφή καθως και στην ισορροπία από όλες τις ομάδες τροφίμων, έτσι ώστε να εξασφαλίζει στον οργανισμό σας την ενέργεια που χρειάζεται και ανάλογα με τις ανάγκες σας να σας οδηγήσει στο στόχο που έχετε θέσει.

Θέσπιση Στόχων

Μέσα από τη βελτίωση της διατροφής, θέτουμε μικρούς και ρεαλιστικούς στόχους με βάσει τις ανάγκες μας. Σε κάθε συνεδρία βάζουμε μικρούς στόχους που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε και των οποίων το αποτέλεσμα αξιολογούμε την επόμενη φορά. Κάθε στόχος αποτελεί ένα κίνητρο για την αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε προς το καλύτερο στον τρόπο που τρώμε ή και γιατί όχι και στον τρόπο που ζούμε.

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

[instagram-feed feed=1]