Δημητριακά: Το δώρο της Γης στο… πιάτο σας!

31 Μαρτίου, 2014από Keydiet
dimitriaka-to-doro-tis-gis-sto-piato-sas_8583_XL.jpg

Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και με σημαντικά οφέλη για την υγεία, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα δημητριακά αποτελούν τη βάση της Μεσογειακής Διατροφικής πυραμίδας –και όχι μόνο! Οι διεθνείς διατροφικές συστάσεις και τα διατροφικά πρότυπα συγκεκριμενοποιούν την ανάγκη η καθημερινή κατανάλωση δημητριακών να προέρχεται από ολικής άλεσης δημητριακά, λαμβάνοντας υπόψη τα οφέλη τους στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αναγνωρίζοντας το ρόλο της ολικής άλεσης και στην υγεία του πεπτικού συστήματος, το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής έχει αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη καμπάνια, θέτοντάς την υπό την αιγίδα του.

Επιστημονικοί υπεύθυνοι της καμπάνιας:

  • Κατερίνα Βάμβουκα, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc.
  • Παναγιώτης Βαραγιάννης, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Med.Sc., Ph.D.can

 

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

https://www.instagram.com/p/Buq4mFHnJVj/https://www.instagram.com/p/Budi5Lsno8-/https://www.instagram.com/p/BuLlbExHJFR/https://www.instagram.com/p/Bt5jWjdnbUe/https://www.instagram.com/p/Bt0vs98nM7a/https://www.instagram.com/p/BtnUhajHKNL/https://www.instagram.com/p/BtVZN_FHpMf/https://www.instagram.com/p/BtLykRCHcI9/