Τρώγοντας δημητριακά: η χρυσή τομή θρέψης και γεύσης

2 Ιουνίου, 2014από Keydiet
trogontas-dimitriaka-i-xrysi-tomi-threpsis-kai-geysis_12473_XL.jpg

Δημητριακά πηγή ενέργειας του οργανισμού

Τα δημητριακά αποτελούν πολύ καλή πηγή υδατανθράκων, που είναι το βασικό ενεργειακό νόμισμα του οργανισμού και θα πρέπει να αποτελούν το 50% των ενεργειακών αναγκών μας μέσα στην ημέρα. Εκτός αυτού όμως, προσδίδουν στον οργανισμό επιπλέον πρωτεΐνες, σε πολύ μικρό βαθμό φυτικά λιπαρά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μέταλλα και φυτικές ίνες.

Περισσότερα πλεονεκτήματα από τα δημητριακά ολικής άλεσης

Ό,τι χρειάζεται κανείς για να καλύψει τις ανάγκες του σε ενέργεια μέσα στη μέρα, ενώ αν τα δημητριακά είναι ολικής άλεσης τότε έχουν ακόμη περισσότερα από αυτά τα μικροθρεπτικά συστατικά.

Για να εξασφαλίσει κανείς όλα τα θρεπτικά συστατικά των δημητριακών ολικής άλεσης αρκεί να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν, διαβάζοντας προσεκτικά τη διατροφική του ετικέτα!

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

https://www.instagram.com/p/Buq4mFHnJVj/https://www.instagram.com/p/Budi5Lsno8-/https://www.instagram.com/p/BuLlbExHJFR/https://www.instagram.com/p/Bt5jWjdnbUe/https://www.instagram.com/p/Bt0vs98nM7a/https://www.instagram.com/p/BtnUhajHKNL/https://www.instagram.com/p/BtVZN_FHpMf/https://www.instagram.com/p/BtLykRCHcI9/