Βάλτε το ποδήλατο στη ζωή σας

14 Σεπτεμβρίου, 2018από Keydiet
41678508_2227105970694921_8930301820970991616_n.jpg

Είναι δύσκολο να αφήσει κανείς τις κακές συνήθειες ανεφοδιασμού, αν δεν γνωρίζει καν ότι είναι προβληματικές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη. Για να δώσετε αρκετή ενέργεια στο σώμα σας έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μια ποδηλατική βόλτα προσπαθήστε το πρωινό σας γεύμα να περιέχει βρώμη ή κάποιο γιαούρτι και φρούτα. Επίσης καλό θα ήταν να γεμίστε τη φιάλη σας με ένα αθλητικό ποτό εαν πρόκειται για μια ποδηλατάδα με υψηλές απαιτήσεις παρά με νερό και ρυθμίστε το ρολόι να σας υπενθυμίζει να πιείτε κάθε 15 λεπτά. Προετοιμάστε τα τρόφιμα ανάκτησης εκ των προτέρων, ώστε να είναι έτοιμα για κατανάλωση, κατά προτίμηση να είναι πλούσια σε πρωτεϊνη και υδατάνθρακα.
Η ποδηλασία μπορεί να θεωρηθεί ως μια φυσική δραστηριότητα αφού μετά το περπάτημα, σε ηλικία 4-5 χρονών είναι η επόμενη κινητική εμπειρία του ανθρώπου. Είτε στις μετακινήσεις σας είτε στα Σαββατοκύριακά σας με παιδιά ή φίλους.
Να θυμάστε πως η υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση είναι το κλειδί ενός ισορροπημένου σώματος!

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

https://www.instagram.com/p/Buq4mFHnJVj/https://www.instagram.com/p/Budi5Lsno8-/https://www.instagram.com/p/BuLlbExHJFR/https://www.instagram.com/p/Bt5jWjdnbUe/https://www.instagram.com/p/Bt0vs98nM7a/https://www.instagram.com/p/BtnUhajHKNL/https://www.instagram.com/p/BtVZN_FHpMf/https://www.instagram.com/p/BtLykRCHcI9/