Υγιεινή διατροφή και γιορτές

18 Δεκεμβρίου 2018από Keydiet
48367251_2410248359047347_5915400878449229824_n.jpg

Πολλές φορές μας είναι δύσκολο να επιμείνουμε στην υγιεινή διατροφή ειδικά όταν βρισκόμαστε σε γιορτινές μέρες. Σίγουρα δεν μπορούμε πάντα να ξεφύγουμε από τους πειρασμούς και δεν μπορούμε πάντα να κρατήσουμε τον εαυτό μας μακριά από ανθυγιεινές επιλογές. Yπάρχουν όμως πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αυτή την εορταστική περίοδο για να φάμε υγιεινά!
Για παράδειγμα, όταν πηγαίνετε σε ένα τραπέζι ή σε μια συγκέντρωση με παρέα μπορείτε να προσφέρετε ένα δικό σας πιάτο για να μοιραστείτε που θα είναι σίγουρα υγιεινό και θρεπτικό όπως μια σαλάτα, ή μια πιατέλα λαχανικών, ίσως και κάποια υγιεινά σπιτικά σνακ.
Εαν ωστόσο, έχετε προγραμματίσει να είστε έξω αρκετές ώρες και δεν μπορείτε να βρείτε κάποια υγιεινή επιλογή μην λειμοκτονήσετε περιμένοντας την ώρα που θα φάτε το μεσημεριανό σας γεύμα αλλα μην αφήσετε και τους πειρασμούς να σας παρασύρουν! Οργανωθείτε από το σπίτι και πάρτε μαζί σας κάποιο φρούτο ή ξηρούς καρπούς η μια μπάρα δημητριακών. Εαν τρώτε τα ενδιάμεσα γεύματά σας σε τακτά χρονικά διαστήματα δεν θα μείνει το στομάχι άδειο για πολλές ώρες και έτσι θα αποφύγετε την υπερκατανάλωση λάθος τροφίμων!
Να θυμάστε πάντα ότι η υγεία σας εξαρτάται από εσάς!

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

[instagram-feed feed=1]