Περπάτα και δε θα χάσεις!

22 Οκτωβρίου, 2018από Keydiet
28.9.2018.jpg

Η άσκηση είναι ένας από τους ευκολότερους και αποτελεσματικότερους τρόπους που βελτιώνουν την σωματική μας υγεία και μας προσφέρει ευεξία. Οι ενήλικες που έχουν προσθέσει τουλάχιστον 150 λεπτά σωματικής άσκησης την εβδομάδα έχει διαπιστωθεί από έρευνες ότι ζούν περισσότερο από αυτούς που
δεν ασκούνται και μάλιστα η διάρκεια ζωής παρατείνετε κατά 5 χρόνια. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει ένα καλό κίνητρο, ακόμα και αν έχουμε μιας μέτριας εντάσεως δραστηριότητα.
Άλλωστε έρευνες δείχνουν πως ακόμη και το καθημερινό περπάτημα διάρκειας τουλάχιστον μισής ώρας μπορεί να προστατεύσει τον οργανισμό από τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, να βελτιώσει το καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα, να αυξήσει το μεταβολισμό μας, να μας προστατεύσει από την κατάθλιψη και το έντονο στρές, ενώ παράλληλα τονώνει την ενέργεια και ανεβάζει την διάθεσή μας. Ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης υπάρχουν αρκετοί και ευχάριστοι τρόποι για να ασκηθείτε ειδικά αν κάνετε αυτό που σας αρέσει, έτσι θα αισθάνεστε καλύτερα και θα απολαμβάνετε την ζωή σας περισσότερο, αρκεί πάντα να έχετε θέληση και απλά να κάνετε την αρχή!
Η υγεία είναι κάτι περισσότερο από απλή απουσία ασθενειών. Είναι μια προσπάθεια που κάνει ο καθένας μας για να επιτύχει μια καλύτερη, τόσο σωματική, όσο και ψυχική υγεία.

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

https://www.instagram.com/p/Buq4mFHnJVj/https://www.instagram.com/p/Budi5Lsno8-/https://www.instagram.com/p/BuLlbExHJFR/https://www.instagram.com/p/Bt5jWjdnbUe/https://www.instagram.com/p/Bt0vs98nM7a/https://www.instagram.com/p/BtnUhajHKNL/https://www.instagram.com/p/BtVZN_FHpMf/https://www.instagram.com/p/BtLykRCHcI9/