Διατροφικό detox

26 Οκτωβρίου, 2018από Keydiet
man-relaxing-in-his-chair-and-enjoying-the-view-from-terrace_1421-161.jpg

Αρχικά θα πρέπει να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας συνέχεια, μιας και η κατανάλωση νερού βοηθάει στην πέψη και συμβάλει στη μείωση του πρηξίματος που προκαλείται από την υπερβολική κατανάλωση φαγητού.
Μην ξεχνάτε τα προβιοτικά καθώς και αυτά θα βοηθήσουν εξίσου σημαντικά στην αποκατάσταση της χλωρίδας του στομαχιού και παράλληλα έχουν καταπραυντική δράση.
Προσθέστε μέσα στην μέρα σας πρωτείνη όπως το ασπράδι αυγού, το κοτόπουλο, ή άπαχο ψάρι.
Προσπαθήστε να αναπληρώσετε τον ύπνο την επόμενη μέρα και να ξεκουραστείτε αυξάνοντας τον χρόνο του ύπνου σε 8-10 ώρες. Κοιμηθείτε νωρίτερα το βράδυ και προσπαθήστε να ξυπνήσετε στην κανονική ώρα.

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

https://www.instagram.com/p/Buq4mFHnJVj/https://www.instagram.com/p/Budi5Lsno8-/https://www.instagram.com/p/BuLlbExHJFR/https://www.instagram.com/p/Bt5jWjdnbUe/https://www.instagram.com/p/Bt0vs98nM7a/https://www.instagram.com/p/BtnUhajHKNL/https://www.instagram.com/p/BtVZN_FHpMf/https://www.instagram.com/p/BtLykRCHcI9/