Τι πρέπει να περιλαμβάνει το πρωινό μας

8 Φεβρουαρίου, 2019από Keydiet
milk-cup_1220-146.jpg
Το πρωινό μας γεύμα όπως όλοι ξέρουμε είναι αρκετά σημαντικό καθώς μας δίνει ενέργεια και δύναμη καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ένα πλήρες πρωινό θα πρέπει κυρίως να αποτελείται από πρωτεΐνες που μπορούμε να βρούμε στο αυγό, στο γάλα, στο γιαούρτι, στο τυρί και στους ξηρούς καρπούς. Σημαντικές επίσης είναι και οι φυτικές ίνες που βρίσκουμε στα λαχανικά, στα φρούτα και στα δημητριακά ολικής άλεσης ή μπάρες δημητριακών. Σάκχαρα έχουμε ήδη απορροφήσει από τα φρούτα μας και από τα δημητριακά οπότε καλό είναι να μην τα υπερβούμε με εξαίρεση το μέλι όπου 1 κ. γλ. είναι αρκετό, δηλαδή όχι πάνω από 5-6 γραμμάρια.
Επίσης για όσους γυμνάζονται τις πρωινές ώρες καλό είναι να μην επιβαρύνουμε το στομάχι μας, οπότε μπορούμε πρίν την γυμναστική μας να έχουμε κυρίως υδατάνθρακα όπως φρούτο ή χυμό ή ψωμί ολικής άλεσης έτσι ώστε στο τέλος της άσκησης να ολοκληρώσουμε με πρωτεΐνη και έτσι να συμπληρωθεί ένα σωστό και ισορροπημένο πρωινό γεύμα!

Με μια ματιά

Με εμπειρία πλέον 12 χρόνων, σας καλωσορίζουμε σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, ευχάριστο και πολύ οικείο, έτσι ώστε να σας κινητοποιήσουμε να ξανααγαπήσετε τον εαυτό σας και στη συνέχεια και το σώμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

     

Instagram

https://www.instagram.com/p/Buq4mFHnJVj/https://www.instagram.com/p/Budi5Lsno8-/https://www.instagram.com/p/BuLlbExHJFR/https://www.instagram.com/p/Bt5jWjdnbUe/https://www.instagram.com/p/Bt0vs98nM7a/https://www.instagram.com/p/BtnUhajHKNL/https://www.instagram.com/p/BtVZN_FHpMf/https://www.instagram.com/p/BtLykRCHcI9/